Aisa Lafour Bellydance Company, Stichting Marmoucha en Arabnights organiseren samen het 2-daagse festival. Het is opgezet om de schoonheid en de geneugten van de Midden-Oosterse cultuur te vieren!

 

Zaterdag 13 juni een gala show met een verscheidenheid aan Midden-Oosterse,  niet Midden- Oosterse dansstijlen, fusions en live percussie. De diverse spectaculaire dansvoorstellingen worden gegeven door internationale en nationale professionele dansers Kaouther Ben Amor (Tunesië), Nika Mlaka (Slovenië) en Aisa Lafour (Nederland) en live percussionist Yassir Jamal.

Een bazar (markt) met vele interessante Midden-Oosterse producten, van kleding tot Arabische parfums, Argan olie, Palestijnse olijfolie en sieraden.

Er zijn verschillende modeshows te bewonderen van: Madamchic, Federica Galli, Aisa Lafour & Elena Shuvalova.

De avond wordt afgesloten met een Afterparty "Layali Beirut" met de Libanese DJ Gaby Mrad.

En op zondag 14 juni zijn er diverse workshops te volgen van de internationale ster gasten Kaouther Ben Amor, Nika Mlakar en Yassir Jamal (Live Percussie).

Het evenement vindt plaats  in het prachtige Paradiso Noord (Tolhuistuin),  5 minuten van het Centraal Station.

Voor meer informatie over het tijdschema, workshops, competitie, het openpodium  en de prijzen ga naar www.orientalicious.com

 

Full pass: € 125,-  (13.30 uur - 02.00 uur)

Toegang tot alle workshops, bazar, modeshows, dansvoorstellingen en afterparty. Deelnamegeld  voor de competitie en openpodium is niet inbegrepen. hiervoor verwijzen wij u naar www.orientalicious.com

Zaterdag Tickets (incl. afterparty): € 28,- (13.30 uur - 02.00 uur)

Afterparty Tickets (Layali Beirut) :  € 15,- (22.30 uur - 02.00 uur)

 

2015 Marmoucha.nl