LAYALI MAGHRIBIA

 

Op Woensdag 27 april vindt in Theater de Meervaart een Marokkaanse muziekavond plaats. Drie topartiesten  Najat Aatabou, Abder en Douzi zullen met hun optredens  de meervaat op zijn Kop zetten!

 

NAJAT AATABOU de koningin van de Chaabi, de Marokkaanse volksmuziek waar graag op danst wordt. De emotioneel geladen stem van Najat Aâtabou is een van de krachtigste stemmen in de populaire Marokkaanse muziek. Met een enorme explosieve uitstraling.
Enkele van haar bewegingen komen van jedba, een rituele trance uit Noord-Afrika. Haar dynamische optredens brengen het hart van het Marokkaanse publiek in vervoering en hebben van haar de ster gemaakt die zij nu is.

 

Douzi een jong muzikaal wonderkind aan de top van zijn carrière. Hij heeft meer dan 4 miljoen volgers en zijn videoclips zijn miljoenen keren bekeken. Deze jonge zanger stond op zijn vijfde al op het podium en staat al jaren bekend als een van de meest geliefde zangers bij Marokkanen over de hele wereld.

 

ABDER de Marokkaans-Belgische zanger  is een groot talent. Met zijn debuutsingle ‘Houbak Nar (Houb ennam)’ uit 2011 boekte hij samen met zijn kompanen Nabil en J. Beezy van af het begin internationaal succes. Abder brengt regelmatig nieuwe singels uit met klinkende titels als ‘2Kelmat’, ‘Daha We Daha’, ‘Enti Hiyha’, ‘Mamnou3’en ‘Fiha Khir’ (zijn laatste hit).

Abder produceert en componeert onder de naam ‘2A Music’ ook muziek voor verschillende andere artiesten.

​ 

Meer en Vaart  300, 1068 LE Amsterdam

Open: 19:30 uur – Aanvang 20:30 uur

Entree: € 30,- + € 1,50 voor Tecketing en garderobe

Kaartverkoop: telefoonnummer 0900 - 410 77 77 (Elke dag van 10:00 tot 22:00 uur bereikbaar, € 1,- p/g) 

Openingstijden kassa: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 16.30 uur 
Zaterdag van 12.00 - 16.30 uur.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Blijf op de hoogte via: www.marmoucha.nl // www.facbook.com/marmoucha.nl // 0207960079 // www.facebook.com/marocomedy // www.facbook.com/zero3ichrinn

 

 

2015 Marmoucha.nl