WIE ZIJN WIJ?

Marmoucha is de producent en promotor van podiumkunsten met Noord Afrikaanse en Midden Oosten kunst en cultuur in Nederland en Brengt de Nederlandse kunst en cultuur naar Noord Afrika en Midden Oosten.

De voorstellingen zijn te vinden op vele festivals, in poppodia en theaterzalen. De podiumkunsten bestaan uit  muziek, dans en theater.

Marmoucha is er voor alle liefhebbers van Noord Afrikaanse en Midden Oosten kunst en cultuur en brengt daarom een breed aanbod aan activiteiten.

Doel

De stichting heeft ten doel het initiëren, maken, bevorderen en promoten van Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse podiumkunsten, zowel in actieve als receptieve zin, en voorts alles wat daarmee verband kan houden of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Stichting Marmoucha tracht dit doel te bereiken door het maken van voorstellingen en het produceren van diverse activiteiten en evenementen. Daarnaast wil zij zorgen voor een doorstroom van lokale talenten middels workshops en masterclasses rondom voorstellingen en evenementen.

Missie

De kernactiviteiten van Marmoucha bestaan uit het produceren, promoten en organiseren van culturele activiteiten waarbij kunst en cultuur uit Noord Afrika en het Midden Oosten centraal staat. Daarnaast brengt Marmoucha Nederlandse kunst en cultuur naar Noord-Afrika en het Midden-Oosten. 

Stichting Marmoucha heeft als non-profit organisatie een directie en een bestuur.

De Directie bestaat uit:

Said Salhi - hoofd programmering / artistieke leiding 

Het bestuur bestaat uit:

Hicham Neddaoui – voorzitter

Annemiek Klever – penningmeester

Heshmat Manesh – Bestuurslid

 

 

De programma’s van Marmoucha worden mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

2015 Marmoucha.nl